Str. Dumitru Braharu nr.1, Cluj-Napoca, Tel./Fax: +4 0264 453325, Mobil: +4 0744 699012, ionelianosi@yahoo.com
DESPRE NOI
 
Una dintre cele mai importante zone de agrement ale municipiului Cluj-Napoca este situata pe versantul nordic al Dealului Feleac, in perimetrul padurii Faget.
Principala cale de acces spre aceasta zona o constituie drumul asfaltat spre localitatea Salicea, care se desprinde spre S-V din DN 1 (E15) in dreptul KM 475.
Popasul turistic SILVA este situat pe acest drum la 1,5 km de la drumul national, pe str. Dumitru Braharu nr.1 avand urmatoarele coordonate GPS: N.46 43 37” si E.23 34 57”.
Accesul spre Popasul turistic SILVA se poate face si pe poteci marcate care strabat padurea Faget, o padure cu multe poieni insorite si presarata cu numeroase izvoare. Popasul turistic SILVA a fost construit in anul 1992, este proprietatea SC BPM IMPEX SRL Cluj, si functioneaza de atunci fara intrerupere. Locatia a fost conceputa si realizata pentru deservirea turistilor care ajung in aceasta zona atit pe jos cat si cu masina, si cuprinde doua saloane inchise cu o capacitate de 44 locuri, o terasa acoperita cu o capacitate de 68 de locuri, cort evenimente de 150 de locuri, precum si un loc de joaca amenajat pentru copii.
Restaurantul ofera o gama diversificata de preparate culinare, fiind totusi axat pe preparate traditionale romanesti.
Organizam evenimente, mese festive, nunti, botezuri, reuniuni, simpozioane, banchete si mese cu rezervare pentru minim 10 persoane.
Locatia este deschisa, doar in weekend-uri cand nu sunt evenimente.
Va invitam sa ne vizitati si speram sa va putem oferi clipe cat mai agreabile pentru destinderea dumneavoastra, in acest minunat cadru natural.